Good bye 2010

8:50 PM / Posted by Matt Fauzy /


tepat pukul 12.00 am nanti tahun 2010 akan melabuhkan tirai dan kita akan menyambut kedatangan tahun baru 2011..seperti biase setiap insan bile sampai je tahun baru maka berduyun2 la insan dimuke bumi akan ber Azam..skejap lagi kat status Facebook mesti ramai yg update status pasal Azam, hatta enchik Azam pun akan post azam nye..
yang pasti nye bile tahun baru je mesti ade acara sambutan kan, pertunjukan bunga api, konsert nyanyian, countdown dan lain2 lagi sewaktu dengannye..tapi yang menarik nye bila je 2011 menampakan sinarnya mesti akan berlaku tragedi begini:

1) 7 dan 8 bulan akan datang kes buang bayi akan berleluasa


2) tepat jam 12.00 am secara automatik nye akan berlaku 'Perlarasan Harga Minyak RON97'


3) jalan jem banyak kete berduyun2 nak pegi pusat bandar (menyusahkan aku xdpt pegi main futsal malam nie)

4) kes tangkapan khalawat membabitkan pasangan muda mudi

5) golongan muda mudi berpesta menyambut kedatangan tahun baru dengan Arak, Dadah dan lain lain lagi.


6) kedai mamak nak naikan harga makan dan minuman (boikot kedai mamak)


Labels:

0 comments:

Post a Comment