Rahsia Tarikh Lahir Bulan November

4:34 PM / Posted by Matt Fauzy /

Banyak idea dalam perkara.

-kadang tue mmg banyak idea dalam sesuatu perbincangan

Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya.

-diakui sendiri oleh ahli keluarga dan teman rapat

Berfikiran kehadapan.

- mmg selalu berfikiran kehadapan terutamanya tentang sesuatu technology

Berfikiran unik dan bijak.

- mmg selalu berfikiran kehadapan terutamanya tentang sesuatu technology

Penuh dengan idea-idea baru yang luar biasa.

- selalu kasi idea2 yg merepek

  • Pemikiran yang tajam.
  • -sgt tajam dan lebih alert bile tengok gadis

  • Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.
  • -mmg selalu berfikiran kehadapan terutamanya tentang sesuatu technology

  • Sesuai jadi seorang doktor.
  • -sgt la xsesuai jd doktor, sesuai jd doktor kat computer dan server saje =)

  • Cermat dan teliti.
  • -bukan la seorg yg cermat & teliti

  • Personaliti yang dinamik.
  • -tau kumpulan rock kapak dinamik je

  • Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.
  • -mmg pakar dlm mengayat utk cungkil rahsia org =)

  • Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra.
  • -kurang bercakap apabila berjumpa ngan org yg baru dikenali

  • Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran.
  • -berani kerana benar, sgt setia dan anak kepada Pn Sabariah

  • Terlalu degil dan keras hati.
  • -ni mmg diakui dengan tepat oleh ahli keluarga dan teman rapat!

  • Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.
  • -yup akan berusaha sampai dapat kalu nak sesuatu

  • Tak suka marah kecuali digugat.
  • -ni lebih kurang tepat, cthnye xsuke tekan hon kete

  • Mudah ambil berat terhadap orang lain.
  • -terlalu amik berat kat org lain sampai diri sendiri selalu terabai =(

  • Pandai muhasabah diri.
  • -selalu muhasabah diri

  • Cara berfikir yang lain dari orang lain.
  • -sebab tue suke berfikir pelik2

  • Otak yang sangat tajam.
  • -mmg selalu berfikiran kehadapan terutamanya tentang sesuatu technology

  • Pandai mendorong diri sendiri.
  • -hampeh, mendorong org lain adelah

  • Tidak hargai pujian.
  • -mmg tepat dan menghargai kritikan & kutukan..

  • Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.
  • -sgt tepat

  • Cuba sampai berjaya.
  • -sgt tepat jugak

  • Badan yang sasa.
  • -xtepat, perut yg buncit kedepan

  • Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.
  • -diakui oleh Lisa Surihani

  • Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.
  • -sbb selalu dipermainkan

  • Suka duduk dirumah.
  • -yup lebih suke memerap kat umah

  • Sangat rajin dan berkemampuan tinggi
  • -sy mmg sgt rajin! sampai keje org lain pun sy yg wat kan tp org tu yg dpt nama!

  • Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.
  • - =)

  • Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.
  • - suke kuarkan kritikan yg agak pedas tp tepat..

  • Bercita-cita tinggi.
  • - bercita-cita nak jadi tinggi, skang ketinggian xmemuaskan

  • Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah
  • - agak betul berdasarkan perakuan kawan2 dan teman rapat

Labels:

0 comments:

Post a Comment