Seharian D'Kuantan

9:06 PM / Posted by Matt Fauzy /

Last week 7hb July 2009 aku nekad nak g kuantan, nak memadu kasih ngan Sara, http://emo.huhiho.com rindu bangat kat dia..Sara skang dah besar, dah bijak, pandai cakap skit2 tp bley paham.. pagi tu aku trus call Syu’a suruh dia mintak permission kat Kak Zu (bakal mak mentuaku yg buncit) nak pinjam Sara sehari..bertolak dr kL kul 12 sampai kat kuantan kul 2.30 trus amik Syu’a ngan Sara ..naik je keta Sara trus kata Jom Jalan.. dlm perjalanan nak pegi McDonald Teluk Cempedak Sara nangis plak nak mama ngan ayah dia, punye la payah nak pujuk, last2 belikan Happy Meal utk dia trus senyap..satu hari berkepit ngan Sara bawak dia g Taman Teruntum ngan Teluk Cempedak, punye la ligat bdk comel ni penat main kejar2 ngan dia..tp paling best dapat cium ngan gigit pipi Sara , puas gak jumpe Sara..
ni gambar yg sempat aku tangkap time dating ngan Sara & Syu'a


Sara dah besar

Sara main buaian ngan Syu'a

Sara ngan pakwe dia

perut sara ngan pakwe dia sama size

kat taman teruntum

Sara ngan Syu'a

penat kejar sara xreti duk diam

Sara tetap tembam

Sara landing kat perut pakwe dia

Sara ngan pakwe dia

main nyorok2
Sara tertido keletihan

Labels: , , ,

6 comments:

Comment by FizFai on Tuesday, July 14, 2009 10:14:00 PM

Nice post =)

Anonymous on Tuesday, July 14, 2009 11:11:00 PM

demokkk......abg ipar yg demok..

Comment by Matt Fauzy on Tuesday, July 14, 2009 11:29:00 PM

oit adik demok ngan gebem..

Comment by ++<3..theONEandONLY..mieylarthezerks..3>++ on Wednesday, July 15, 2009 3:17:00 PM

sara chumel..

Comment by Matt Fauzy on Thursday, July 16, 2009 1:06:00 PM

sara comel pakwe dia pun comel
bagai pinang dibelah2

Comment by KizZ on Friday, December 11, 2009 12:01:00 AM

Salam kenal..
Kalu Sudi Marilah jenguk Kiz Garden
www.kizgarden.blogspot.com

Follow kita juga tau..
TERIMA KASIH..

Post a Comment