Rahsia Tarikh Lahir Bulan November

4:34 PM / Posted by Matt Fauzy / comments (0)

Banyak idea dalam perkara.

-kadang tue mmg banyak idea dalam sesuatu perbincangan

Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya.

-diakui sendiri oleh ahli keluarga dan teman rapat

Berfikiran kehadapan.

- mmg selalu berfikiran kehadapan terutamanya tentang sesuatu technology

Berfikiran unik dan bijak.

- mmg selalu berfikiran kehadapan terutamanya tentang sesuatu technology

Penuh dengan idea-idea baru yang luar biasa.

- selalu kasi idea2 yg merepek

  • Pemikiran yang tajam.
  • -sgt tajam dan lebih alert bile tengok gadis

  • Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.
  • -mmg selalu berfikiran kehadapan terutamanya tentang sesuatu technology

  • Sesuai jadi seorang doktor.
  • -sgt la xsesuai jd doktor, sesuai jd doktor kat computer dan server saje =)

  • Cermat dan teliti.
  • -bukan la seorg yg cermat & teliti

  • Personaliti yang dinamik.
  • -tau kumpulan rock kapak dinamik je

  • Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.
  • -mmg pakar dlm mengayat utk cungkil rahsia org =)

  • Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra.
  • -kurang bercakap apabila berjumpa ngan org yg baru dikenali

  • Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran.
  • -berani kerana benar, sgt setia dan anak kepada Pn Sabariah

  • Terlalu degil dan keras hati.
  • -ni mmg diakui dengan tepat oleh ahli keluarga dan teman rapat!

  • Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.
  • -yup akan berusaha sampai dapat kalu nak sesuatu

  • Tak suka marah kecuali digugat.
  • -ni lebih kurang tepat, cthnye xsuke tekan hon kete

  • Mudah ambil berat terhadap orang lain.
  • -terlalu amik berat kat org lain sampai diri sendiri selalu terabai =(

  • Pandai muhasabah diri.
  • -selalu muhasabah diri

  • Cara berfikir yang lain dari orang lain.
  • -sebab tue suke berfikir pelik2

  • Otak yang sangat tajam.
  • -mmg selalu berfikiran kehadapan terutamanya tentang sesuatu technology

  • Pandai mendorong diri sendiri.
  • -hampeh, mendorong org lain adelah

  • Tidak hargai pujian.
  • -mmg tepat dan menghargai kritikan & kutukan..

  • Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.
  • -sgt tepat

  • Cuba sampai berjaya.
  • -sgt tepat jugak

  • Badan yang sasa.
  • -xtepat, perut yg buncit kedepan

  • Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.
  • -diakui oleh Lisa Surihani

  • Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.
  • -sbb selalu dipermainkan

  • Suka duduk dirumah.
  • -yup lebih suke memerap kat umah

  • Sangat rajin dan berkemampuan tinggi
  • -sy mmg sgt rajin! sampai keje org lain pun sy yg wat kan tp org tu yg dpt nama!

  • Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.
  • - =)

  • Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.
  • - suke kuarkan kritikan yg agak pedas tp tepat..

  • Bercita-cita tinggi.
  • - bercita-cita nak jadi tinggi, skang ketinggian xmemuaskan

  • Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah
  • - agak betul berdasarkan perakuan kawan2 dan teman rapat

Labels:

kepada sesape yg terase

10:04 PM / Posted by Matt Fauzy / comments (0)


Labels:

Implikasi Sambutan Valentine Day..

4:33 PM / Posted by Matt Fauzy / comments (1)


1) Bunga dan Coklat akan habis dijual


2) Banyak restoran menyediakan package "Valentine Dinner"


3) Bajet Hotel full booking


4) Kes Tangkap Basah


5) Jabatan Agama Islam Negeri kena buat overtime


6) 7Eleven akan dikunjungi utk beli DUREX


7) Si Gadis hilang daranya, si Bujang hilang terunanya


8) Bulan Ogos nanti kes buang bayi akan meningkat








Labels: ,